Asociația WTB | Wetterbest

În luna aprilie 2016, Asociaţia Wetterbest pentru Comunitate a luat naştere din dorinţa Grupului de firme Wetterbest de a da înapoi comunităţii din care face parte.

Din Grupul Wetterbest fac parte Depaco SRL, Polnebo SRL şi Cortina WTB SRL. (Pentru mai multe detalii, puteţi accesa www.wetterbest.ro sau www.polnebo.ro )

Asociaţia îşi propune să susţină cauze din domenii diverse, care să ajute la dezvoltarea capitalului uman, social, antreprenorial şi economic.

Încercăm să descoperim tineri, oameni talentaţi, curajoşi, oameni cu performanţe sau care se autodepăşesc şi merită sprijiniţi. Prin Asociaţia „Wetterbest pentru comunitate” îi susţinem să se dezvolte şi să îşi realizeze proiectele.

Asociaţia Wetterbest pentru Comunitate își propune să susţină excelenţa, şansă în educaţie şi dezvoltarea socială, economică, antreprenorială şi fizică a tinerilor comunităţii noastre.

Pentru a fi la curent cu toate proiectele noastre, vă invităm să urmăriți pagina de Facebook a asociației: www.facebook.com/wetterbestpentrucomunitate/

Date contact

Sediul asociației: strada Oltului, nr. 145, Băicoi, Prahova, 105200

E-mail: asociatiawtb@wetterbest.ro

liniute-wtb