Istoric, viziune si misiune Depaco® | Wetterbest

Scurt istoric

Activitatea companiei Depaco® a început în anul 1999.

În martie 2007, aceasta a trecut printr-un proces de schimbare a strategiei generale de afaceri, iar aria de activitate a fost extinsă.

Strategia de dezvoltare a vizat în primul rând trecerea de la statutul de importator la cel de producător de ţigle metalice de calitate superioară. Următorul pas în consolidarea poziţiei companiei pe piaţă a fost crearea unui brand puternic care să se impună prin calitate superioară, dar şi prin unicitate, astfel a apărut Wetterbest®.

În prezent, procesul de producţie din fabrica Depaco® de la Băicoi se desfăşoară pe mai mult de 40 linii automate: pentru ţiglă metalică cu diverse profiluri, pentru tablă cutată de 4 tipodimensiuni, pentru sistemul de jgheaburi si burlane, pentru tablă fălțuită și pentru multe alte accesorii.

Viziune

Depaco® a abordat o strategie de dezvoltare pe termen mediu şi lung investind în utilaje automate performante de producţie a ţiglelor metalice şi accesoriilor pentru acoperiş.

Pentru extinderea la nivel naţional și pentru a produce articole de calitate, compania a achiziţionat utilaje performante, de la cei mai renumiţi producători europeni, utilaje ce asigură o productivitate ridicată, dar şi o precizie de execuţie mult îmbunătăţită. Astfel, oferim clienţilor noştri livrare rapidă (în 48 de ore), ambalare sigură a pachetelor de marfă şi certificarea calităţii prin implementarea standardului ISO 9001:2008 şi prin trasabilitate (posibilitatea de a identifica produsele). Am ales să oferim clienţilor noştri produse la standarde europene, servicii rapide de ofertare şi transport, servicii de consultanţă şi suport tehnic pentru că performanţa ne caracterizează.

În plus, din vara 2013 eliberăm noul certificat – „declaraţia de performanţă”, conform cerinţelor actualizate ale UE în domeniul calităţii.

Wetterbest® pe fiecare casa!

Începând din 2013, o nouă linie automată de producţie a ţiglei metalice Wetterbest® funcţionează în fabrica de la Podari, judeţul Dolj, pentru a asigura necesarul zonal la aceeaşi calitate superioară, rapid şi oferind gama completă de produse şi servicii.

De asemenea, Depaco® are punct de lucru și la Bacău, pe strada Gheorghe Donici, nr. 2, telefon 0735 35 35 35.