Noutati | Wetterbest

Membrana Dripstop

Wetterbest® vă oferă, începând cu luna iulie 2016,  membrana specială autoadezivă Dripstop, care se lipeşte pe suprafaţa metalică interioară a tablei cutate în timpul profilării automatizate a acestora, înlocuind utilizarea formulei clasice de membrană permeabilă la vapori.

Membrana Dripstop reprezintă o modalitate economică de a rezolva problema condensului în interiorul clădirilor cu acoperiş neizolat termic prevenind picurarea apei către interiorul clădirii, extinzând durata de viaţă a învelitorilor metalice, mărind izolaţia acustică şi reducând zgomotul de ploaie.

Dripstop are o mare capacitate de stocare a apei care poate rezulta ca urmare a fenomenului de condensare. Prin folosirea membranei Dripstop se elimină apariţia celui mai întâlnit efect al condensării de la interiorul clădirilor şi anume, igrasia.

Membrana Dripstop poate fi spălată cu jet de apă şi are o foarte bună rezistenţă la bacterii.

Poate fi folosită la acoperişurile metalice ale caselor rezidenţiale, depozite, hale de producţie, depozite, grajduri, garaje, silozuri pentru cereale, săli de sport, stadioane, ferme zootehnice, etc.

dripstop-house

Granite® Storm

Noul material din portofoliul Wetterbest®, tabla din oţel Granite® Storm, are o durabilitate extinsă, cu un aspect mat şi o plasticitate excepţională, fiind o soluţie inedită pentru învelirea acoperişurilor.

Calitatea de neegalat a acestui material este dată de combinaţia dintre stratul de vopsea organică de 50 μm, flexibil, dar gros, şi substratul de oţel, cu o cantitate de zinc de 275 gr/mp. De asemena, are o durată de viaţă lungă şi o garanţie pana la 35 de ani la exfoliere si coroziune.

Granite® Storm face parte din gama Nature a producătorului ArcelorMittal. Toate produsele din gama Nature sunt acoperite de o vopsea ce nu conţine metale grele sau crom – substanțe care prezintă motive de îngrijorare deosebită, având un grad înalt de toxicitate. În plus, Granite® Storm beneficiază de un oţel reciclabil.

Alt atu al acestui material este rezistența înaltă la razele UV, la coroziune și la exfoliere.