Noutati | Wetterbest

Felicitari câștigătorului concursului „Wetterbest® și Dakea™ te trimit la Roma”!

Concursul “Wetterbest şi Dakea te trimit la Roma” a ajuns la final.

Câştigătorul este Dancă Daniel Abel (Euro Ţigla) şi a fost stabilit printr-un sistem de extragere electronică, rezultatul fiind validat de un notar public.

Domnul Dancă a câştigat un voucher pentru un city break de două persoane la Roma, în valoare de 500 euro. Condiţia participării la concurs a fost achiziţia a minimum 150 mp ţiglă metalică Colosseum (Wetterbest®) şi o fereastră de mansardă Ultima (Dakea™).

Îi urăm să se bucure din plin de această minivacanţă şi să aibă parte numai de experienţe plăcute.

Le mulţumim tuturor participanţilor la concurs şi îi invităm să rămână aproape pentru noi provocări.

Concurs: „Wetterbest® și Dakea™ te trimit la Roma”

Regulamentul concursului: Regulament_Wetterbest si Dakea te trimit la Roma

Concursul „Wetterbest și Dakea te trimit la Roma” se adresează doar:
• vânzătorilor companiilor partenere ale Organizatorilor Depaco (Wetterbest) și Altaterra (Dakea)
• vânzătorilor companiilor care vor deveni partenere pe perioada acestei campanii

Concursul se derulează în perioada 6 aprilie – 30 iunie 2017.

Pentru a vă înscrie în cursa pentru câştigarea premiului pus în joc, trebuie să efectuați o comandă de minimum 150 mp ţiglă metalică Colosseum (Wetterbest) + minimum o fereastră de mansardă Ultima (Dakea).

Premiul constă într-un voucher pentru un city break de două persoane la Roma în valoare de 500 euro.

Mai multe comenzi, mai multe șanse de câștig.

Mult succes!

www.wetterbest.ro
https://www.facebook.com/Wetterbest/
http://dakea.ro/proprietarii-de-locuinte
Telefon: 0040.244.268.633
Mobil: 0735.35.35.35

Grupul Teraplast achiziționează 50% din Wetterbest®

Teraplast, unul dintre cele mai mari grupuri industriale cu capital local, a incheiat in data de 01.03.2017 un contract de vanzare-cumparare a pachetului de 50% din partile sociale detinute de catre asociatii Depaco SRL, al doilea jucator de pe piata de tigla metalica prin brandul Wetterbest. Achizitia este una strategica pentru Grupul Teraplast in contextul in care subsidiara TeraSteel este liderul pietei de structuri metalice zincate, iar noile produse ce vor intra in portofoliu vor fi complementare.

Achizitia pachetului de parti sociale este conditionata, intre altele, de aprobarea acestei tranzactii de catre Adunarea Generala a Actionarilor Teraplast SA si de obtinerea avizului favorabil din partea Consiliului Concurentei.

Precizam ca valoarea achizitiei partilor sociale de 50% din compania Depaco SRL nu depaseste pragul de 10% din cifra de afaceri aferenta ultimelor situatii financiare anuale ale Teraplast SA si se achita atat din surse proprii, cat si din finantari de la institutii financiare.

Compania Depaco a fost infiintata in anul 1999 si este al doilea producator de tigla metalica de pe piata din Romania. În prezent, procesul de productie din fabrica Depaco de la Baicoi se desfasoara pe mai mult de 40 linii automate: pentru tigla metalica cu diverse profiluri, pentru tabla cutata, pentru sistemul de jgheaburi si burlane si pentru multe alte accesorii. In anul 2016 firma a avut o cifra de afaceri de RON 130 milioane, EBITDA de RON 15,76 milioane si un profit net de RON 11 milioane.

In urma acestei tranzactii Teraplast SA va achizitiona pachetul de 50% din partile sociale ale Depaco SRL (care la randul sau detine 51% din partile sociale ale societatii Cortina WTB SRL), iar asociatul fondator, domnul Dragos Irimescu va ramane un asociat important al companiei. Operatiunile Depaco SRL vor fi conduse domnul Valeriu Irimescu din pozitia de Director General.

Grupul Teraplast ruleaza o cifra de afaceri anuala de peste 400 de milioane de lei. Portofoliul de produse al Grupului este structurat pe sase linii de business: Instalatii & Amenajari, Profile tamplarie, Granule, Panouri termoizolante, Structuri metalice zincate si Tamplarie termoizolanta, detinand pozitii de top pe o mare parte din aceste piete. Compania-mama Teraplast este lider de piata pe segmentele de canalizari exterioare si granule, si este al doilea jucator de pe piata de canalizari interioare. Subsidiara TeraSteel este al doilea jucator de pe piata de panouri sandwich si liderul pietei de structuri metalice zincate.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati Departamentul de Comunicare al Teraplast: Anca Rif – Manager Comunicare & Relatia cu investitorii, tel: +40-752-101.639, Email: anca.rif@teraplast.ro

Comunicatul oficial: http://www.teraplast.ro/content/uploads/2017/03/Raport-curent-achizitie-Depaco-Wetterbest.pdf 

Membrana Dripstop

Wetterbest® vă oferă, începând cu luna iulie 2016,  membrana specială autoadezivă Dripstop, care se lipeşte pe suprafaţa metalică interioară a tablei cutate în timpul profilării automatizate a acestora, înlocuind utilizarea formulei clasice de membrană permeabilă la vapori.

Membrana Dripstop reprezintă o modalitate economică de a rezolva problema condensului în interiorul clădirilor cu acoperiş neizolat termic prevenind picurarea apei către interiorul clădirii, extinzând durata de viaţă a învelitorilor metalice, mărind izolaţia acustică şi reducând zgomotul de ploaie.

Dripstop are o mare capacitate de stocare a apei care poate rezulta ca urmare a fenomenului de condensare. Prin folosirea membranei Dripstop se elimină apariţia celui mai întâlnit efect al condensării de la interiorul clădirilor şi anume, igrasia.

Membrana Dripstop poate fi spălată cu jet de apă şi are o foarte bună rezistenţă la bacterii.

Poate fi folosită la acoperişurile metalice ale caselor rezidenţiale, depozite, hale de producţie, depozite, grajduri, garaje, silozuri pentru cereale, săli de sport, stadioane, ferme zootehnice, etc.

dripstop-house

Imperium 40

Noul material din portofoliul Wetterbest®, tabla din oţel Imperium 40, are o durabilitate extinsă, cu un aspect mat şi o plasticitate excepţională, fiind o soluţie inedită pentru învelirea acoperişurilor.

Calitatea de neegalat a acestui material este dată de combinaţia dintre stratul de vopsea organică de 50 μm, flexibil, dar gros, şi substratul de oţel, cu o cantitate de zinc de 275 gr/mp. De asemena, are o durată de viaţă lungă şi o garanţie pana la 40 de ani la exfoliere si coroziune.

Imperium 40 face parte din gama Nature a producătorului ArcelorMittal. Toate produsele din gama Nature sunt acoperite de o vopsea ce nu conţine metale grele sau crom – substanțe care prezintă motive de îngrijorare deosebită, având un grad înalt de toxicitate. În plus, Imperium 40 beneficiază de un oţel reciclabil.

Alt atu al acestui material este rezistența înaltă la razele UV, la coroziune și la exfoliere.