Școala Wetterbest | Wetterbest | Wetterbest

Şcoala Wetterbest pentru montatori de acoperişuri s-a înfiinţat din dorinţa companiei de a instrui participanţii activi din domeniul construcţiei de acoperişuri şi învelitori pentru acoperişuri și răspunde profesionist, umplând un gol real de pe piaţa construcţiilor.

Scoala Wetterbest

  • Când și cum a luat naștere Școala Wetterbest?

Lipsa școlilor de meserii și numărul tot mai mic al persoanelor calificate, au reprezentat doar o parte dintre motivele care ne-au determinat să punem bazele Școlii Wetterbest.

Prin această inițiativă, ne dorim să aducem o schimbare vizibilă în modul în care se practică meseria de montator și să contribuim la creșterea calității montajului. Ideea susținerii unor cursuri pregătitoare de montaj a luat naștere în luna iunie 2015.

  • Unde se organizează cursurile?

Majoritatea cursurilor se țin la sediul Depaco din Băicoi, într-un spațiu special amenajat – Școala Wetterbest.

De asemenea, organizăm cursuri și la nivel național, la sediul distribuitorilor Wetterbest sau în alte locații agreate împreună cu aceștia.

  • Cât durează cursurile și care este conținutul lor?

Cursurile sunt împărțite în module de 1-2 zile, în funcție de mai multe variabile: nivelul de pregătire al participanților, nivelul de informație transmisă, numărul de detalii rezolvate împreună cu participanții la cursul de montaj și complexitatea principiilor de execuție prezentate.

Cursurile capătă caracter general. Ne asumăm rolul de educatori și formatori pentru a pune bazele unor principii de lucru sănătoase și performante.

  • Care este numărul de cursanți avuți în primul an?

În perioada iunie 2015 – iunie 2016, am reușit să instruim 700 de cursanți.

  • Cine poate participa la cursurile Școlii Wettebest?

Participanții la cursurile noastre sunt în general montatori, agenți de vânzări de învelitori metalice sau colaboratori ai distribuitorilor noștri, însă primim cu brațele deshise pe oricine este interesat si activează în domeniul învelitorilor metalice. Înscrierile se pot face prin intermediul paginii noastre de facebook sau a formularului de contact de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Localitate (obligatoriu)

Județ (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Cum aţi aflat de Wetterbest®?

Mesaj


Prin trimiterea datelor dumneavoastră (nume, telefon, email, localitate), sunteți de acord ca Wetterbest să vă trimită e-mailuri în scopuri de marketing. Veți putea să vă dezabonați în orice moment.